Deventer Storefronts spelregels

Hieronder een overzicht van de spelregels van Deventer Storefronts:

  1. Alle tekeningen voortvloeiend uit Deventer Storefronts vallen onder het intellectueel eigendom (o.a. Octrooirecht, modelrecht en auteursrecht) en behoren alleen Frederick van de Bunt toe, tenzij we vooraf schriftelijk anders zijn overeengekomen. Het Auteursrecht houdt o.a. in dat het werk van Frederick van de Bunt niet zomaar mag worden veranderd en/of aangepast (zie hiervoor artikel 3 van algemene voorwaarden diensten) of gebruikt worden voor andere doeleinden dan die vooraf zijn overeengekomen.

    Neem bij twijfel altijd vooraf contact met mij (Frederick van de Bunt) op om de mogelijkheden te bespreken.

  2. Wanneer je als deelnemende winkel de betaling voldoet zoals overeengekomen met mij (Frederick van de Bunt) krijg je de exclusieve niet overdraagbare licentie voor het gebruik van het ontwerp exclusief voor het afgesproken doeleinde. (Zie hiervoor artikel 4 – gebruik en licentie van algemene voorwaarden diensten).

  3. Je ontvangt aan A3 prent van de tekening van de winkel. Het origineel en de digitale bestanden blijven in mijn bezit. Er zal een digitale afbeelding beschikbaar worden gesteld op een lage resolutie exclusief voor gebruik op sociale media (instagram, facebook, twitter, etc) en uw eigen website. Hou er rekening mee dat naamsvermelding een onderdeel is van het auteursrecht (zie artikel 3.3 van algemene voorwaarden diensten). Het is niet toegestaan deze afbeelding te gebruiken voor drukwerk en of andere doeleinden. (Zie voor meer informatie artikel 4 algemene voorwaarden diensten).

  4. Drukwerk gebaseerd op de door mij vervaardigde afbeelding kan alleen via Frederick van de Bunt – Art Studio worden afgenomen. Hiervoor zullen de reguliere drukwerkkosten van mijn leveranciers gehanteerd worden + een bescheiden commissie. Extra werk met betrekking tot opmaken van bestanden en ontwerpen is mogelijk en zal tegen mijn gebruikelijke uurtarief worden verricht.

  5. Eigen gebruik van de afbeeldingen voor specifieke doeleinden is in bepaalde gevallen mogelijk in overleg. Afhankelijk van de situatie kan hiervoor een vergoeding worden gevraagd.

De spelregels vallen onder de algemene voorwaarden van Frederick van de bunt diensten.

Neem contact met me op

Heb je vragen over mijn werk of mijn diensten, een order, de producten op mijn website of wil je weten of ik beschikbaar ben voor een nieuw project? Stuur mij dan gerust een email.

 

Hou er rekening mee dat het 1 – 3 werkdagen kan duren voordat je een reactie ontvangt.